Markovics Dorina – gyógymasszőr

 

Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni.Manfred Kets De Vries

 

Markovics Dorina

Gyógymasszőrként  végeztem, ugyanakkor folyamatos továbbképzések keretében egyre több terápiat sajátítok el, hogy kezeléseim során számos olyan gyógymódot is be tudjak vetni, amikkel a gyógyulás, a rehabilitáció és az egészség megőrzése  sokkal könnyedebb folyamattá tud válni.

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát. 

A legjobb minőségű élet eléréséhez egyaránt fontos az egészség megőrzése, és a megfelelő minőségű rehabilitáció, épp ezért mindkét terület hangsúlyos szerepet tölt be a munkásságomban.

Már kiskoromtól kezdve az életem része volt a fizioterápia. Élsportolóként sokat találkoztam különböző gyógymódokkal, így páciensként is szerepeltem az általam használt terápiákban. 

16 évesen elhatároztam, hogy fizioterapeuta leszek. Az élet úgy hozta, hogy mielőtt elkezdem elsajátítani ezeket a terápiákat, gyógymasszőrnek tanultam. Úgy gondoltam, hogy úgy tudok segíteni másoknak mind testileg mind, lelkileg gyógyulni, hogy a fizikai es egyéb terápiák mellett az érintés gyógymódját is elsajátítom. Szüleim csak bíztattak ebben, illetve akkori fizioterapeutám ( akit muszáj megemlítenem,mert sajnos nincs már köztünk, „Magdi Néni”)

Gyógymasszőri tanulmányaim alatt és után az Országos Fizioterápiás Intézetben voltam gyógymasszőr, ahol remek gyakorlat tanárom tanított meg arra, hogy a masszázs nem csak egy fizikai munka, hanem annál sokkal több.

Folyamatosan tanulok új masszázsokat, terápiákat, hogy a vendégeim a legmodernebb, leghatékonyabb kezeléseket kapják. Egyetemi tanulmányaim mellett a masszázst, a fizioterápiát, sportolók melletti rehabilitációt és ápolást végzek. Kezeléseim során alkalmazom az egyetemen tanult terápiákat is kiegészítésként.

Várlak szeretettel, ha szeretnéd visszaszerezni egészségedet, vagy megőriznéd azt.

Ha bármi kérdésed van, keress fel bátran.
Dorina