Markovicsné Várszegi Tamara

Több mint harminc éve vagyok a pályán. Mint Borász végeztem, de a vállalkozás világából végülis a könyvelés nyerte el a szívemet.

A Mérlegképes könyvelői szaktudás adja meg azt a stabil hátteret, ami az üzleti életben résztvevő cégek számára elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresek, eredményesek és stabilak legyenek. Így lesz képes fejlődni, gyarapodni és a piac meghatározó szereplőjévé válni.

Pontosan tisztába vagyok azzal, hogy a naprakészség és a szakmai minőség alapköve annak, hogy azt a minőséget nyújtsam az ügyfeleimnek, ami a vállalkozásukhoz kell.

Folyamatosan bővítem a tudásomat:

  • a könyvelés
  • a bérszámfejtés
  • a munkaügy
  • a pályázatírás
  • a társasházzal kapcsolatos változások
  • és a TAO területén

Ezeken kívül mindig naprakész vagyok az aktuális jogszabály változások terén is, hiszen a jog nem ismerete, nem mentesíti a cégeket a következmények alól.

Céget vezetni, a vállalkozói világban jelen lenni úgy az igazi, ha nem retteg állandóan attól, hogy milyen újabb információk nem jutnak el Önhöz időben, aminek a későbbiekben komoly anyagi és működést korlátozó következményei lesznek.

A velem együtt dolgozó vállalkozók és cégek folyamatosan megtapasztalják azt a megnyugtató érzését, hogy mindig a birtokukban van a vállalkozásuk számára aktuálisan fontos információk.

Ha úgy érzi, hogy megérett az idő a váltásra, és szeretné egy magas szintre emelni a vállalkozását, akkor keressen meg e-mailben vagy telefonon és egyeztessünk egy konzultációs időpontot, ahol átbeszéljük, mi a következő lépés az Ön és Cége számára.

E-mail: markokft@t-online.hu
Telefonszám: +36/302-025-883

A MOTTÓNK: Sikeres vállalkozás!

 

Markovicsné Várszegi Tamara
mérlegképes könyvelő
PM 114730
+ 36 302 025 883